52kaartenset


“ 52 PoWeetjes, verzameld in één handig kaartenset;
voor wie minder wil lezen en
 meer wil weten Bij dit kaartenset zit geen handleiding, noch bijsluiter. Je gebruikt het puur intuïtief, zoals jij het voelt. Maar wil je het maximum uit deze 52 kaarten halen? Dan kan je er voor kiezen er wekelijks eentje te trekken en er bewust mee aan de slag te gaan. Dit doe je door alles wat je die week tegenkomt, voelt en ervaart door de lens van het betreffende PoWeetje in vraag te (durven) stellen. En dat bedoel ik vrij letterlijk, door luidop (belangrijk!) te vragen “Oh ja … is dat zo?”. Dan durf ik met hart en ziel door het vuur te gaan dat je, bewust of onbewust, uitleg of inzichten zal krijgen over de situatie waarin je je bevindt. Want dat is wat PoWeetjes doen. Zij helpen je de (multidimensionele) werkelijkheid voorbij de (duale) werkelijkheid waar te nemen, zonder scheel te zien, duizelig te worden of E.T. te gaan. Hooguit toveren ze een ontwapenende glimlach op je gezicht, omdat je 't zo niet eerder zag. Terwijl het er de hele tijd al lag. Verborgen in het licht van volle dag. Tot het op je eigen-wijze-tijdsmoment vanzelf naar je komt toegerend. Dan is het nooit shockerend, noch belerend. Maar steeds vrijblijvend en gelijk bevrijdend. Zaadje geplant. Missie volbracht. Zo wordt dit kaartenset een krachtig en recreatief (*) tool tot bewustzijnstransformatie (bronintentie van het set). En dan ben ik super benieuwd welke hemel- en aardverschuivende kwantumsprong jij zal gemaakt hebben binnen nu en een jaar. Laat je me weten hoe jij ze ervaart? De mijne lees je hier.(*)

spelender
wijs
jezelf
her
uitvinden


#recreatie


Laat je betoveren door dit enigmatisch hoopje lichtpuntjes in dichtkunstjes. Je krijgt minimum twee betekenislagen (dualiteit) voor de prijs van één (eenheidsbewustzijn). Beloofd. En kom je onderweg d’er eentje tegen dat onverhoopt aan je plakken blijft, dan maak ik je er een versie van waarvan jij de drager (papier, canvas, textiel, hout, ...) zelf omschrijft. Benieuwd? Stuur me een berichtje voor meer info. Let’s go creative!

 INHOUD  

#52kaartenset

#houtenkaarthoudertje

#voorwiewilwatextrainspiratie
PRODUCTOMSCHRIJVING 

• aantal kaartjes (A7-formaat) : 52  

• afmetingen set: 7,5 cm x 10,6 cm x  2,5 cm

• papier: 300 gms biotop geplastificeerd R/V


PRAKTISCH

Bestellen kan in voorverkoop aan een eenmalige lanceringskorting van 10% (29,70 € i.p.v. 33 €). Deze korting is geldig t.e.m. 22 september 2019. Na deze datum plaats ik de bestelling bij de drukker, zodat jouw exemplaar vanaf begin oktober gewiekst en bevlogen jouw brievenbus komt binnengevlogen. 


====>   #halleluJAikwil  <====© Eva Van Havere  |   2019